Balogh Zoltán tetőfedő mester honlapja.  

Beázás elhárítás, tetőfedési és tetőjavítási munkák
Sürgős tetőfedésre van szüksége?
Kérjen árajánlatot, vagy hívjon,
és mi azonnal rendelkezésére állunk!
Tel: 0670/621-38-03
Szigetelési munkák Cégünről Referenciáink Szolgáltatásaink Galéria Elérhetőségeink

Tetőjavítás, tetőfedés garanciálisan Budapesten és környékén

Tetőjavítás után Ha a rossz idő, esetleg a tetőszerkezet, vagy a cserepek elöregedése miatt tetőjavításra van szüksége, hívjon minket, kérjen árajánlatot, és szakembereink segítségével elvégezzük a tetőjavítási, tetőfedési, tetőszigetelési munkát.

A nagyobb tetőfedési és szigetelési munkáknál akár 25 év garanciát is vállalunk, valamint a munka befejezte után Önnek csak akkor kell fizetnie, ha az első esős nap után a probléma megszünt.

Tetőjavítási kedvezmény:

Ingyenes helyszíni felmérés és anyagszükséglet számolás. Tetőfedő szakemberünk elmondja szakvéleményét a helyszínen. Ügyfeleink rérszéről az egyik leggyakrabban érkező igény az elöregedett cserepek miatti tetőjavítás. Amennyiben velünk javíttatja meg a sérült tetőcserepeket, jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani az anyagbeszerzés területén. Mivel nagyon régóta vagyunk a piacon, a kialakult kapcsolatainkkal akár 30% -os engedménnyel tudjuk beszerezni a tetőfedéshez, tetőjavításhoz szükséges anyagokat, azon belül is főleg a cserepeket és hőszigetelő anyagokat.

Számtalan tetőjavítási referenciával rendelkezünk, nem csak magyarországi, hanem külföldi, főként svédországi munkákkal a hátunk mögött. Csapatunk több fajta szakemberből áll, az alpinista munkákra, szigetelésekre, bádogozásokra és további tetőfedő és szigetelő munkákra is rendelkezünk megfelelő szakemberekkel.