Balogh Zoltán tetőfedő mester honlapja.  

Beázás megszüntetés, tetőfedési és tetőjavítási munkák
Sürgős tetőfedésre van szüksége?
Kérjen árajánlatot, vagy hívjon,
és mi azonnal rendelkezésére állunk!
Tel: 0670/621-38-03
Szigetelési munkák Cégünről Referenciáink Szolgáltatásaink Galéria Elérhetőségeink

Tetőfedés, javítás, mindenfajta szigetelés garanciálisan!

30 év tapasztalatával cégünk bármikor szívesen áll rendelkezésére.

Törött tető javítása Cégünk elsődleges profiljába tartoznak a tetőfedési munkák, ácsmunkák, ácsszerkezet építés, állványozás hosszútávú garanciával - emellett vállalunk még hőszigetelési, vízszigetelési munkákat a ház bármely pontján. Ha szükséges, akár komplett lakásfelújításra szakosodott csoportunk is van.

A tetőfedés - javítás területén sok éves tapasztalattal és nagy referenciával rendelkezünk - Magyarország mellett külföldön (Svédországban) is végeztünk már tetőfedési és javítási munkákat. Fontos, hogy a minőségi munka mellett, kedvező árakon biztosítjuk szolgáltatásainkat, nem kell például egy szimpla törött cserép miatt súlyos százezreket fizetnie mint sok más tetőfedési kivitelezőnél.

Miért válasszon minket, a rengeteg tetőfedő cég közül?

Tetőfedés - munka közben

- Semmit nem kell előre fizetni. Miután elvégeztük a tetőfedési munkát, Önnek csak akkor kell azt kifizetnie, amikor a probléma teljesen megszünt.
- Az elvégzett munkára akár 25 év garanciát is vállalunk.
- Csak és kizárólag minőségi tetőfedő anyagokkal dolgozunk.
- Velünk mindent meg lehet beszélni, számunkra mindig az ügyfél az első.
- Minőségi munkát adunk ki a kezünkből, megfizethető áron.

Tetőfedés - tetőfelújítás

tetőfedés alatt A tetőfedés egy tág fogalom, hiszen több fajta tető van, és mindegyikhez más és más tetőfedési módszert kell használni. Lehetőleg a gyártók által előírt vonalakat követjük, persze figyelembe véve az ügyfél kritériumait is. Fontos a megfelelő szigetelési technika kiválasztása, vízelvezetés, ereszcsatornarendszer megfelelő kialakítása, az ácsmunka, bádogosmunka, tetőablakok szigetelése stb. Ezek a pontok mind szerves részét képezik a a tetőfedésnek, hiszen a tető egyik legfontosabb feladata, hogy minden környezeti hatásnak ellenáljon és jól szigeteljen. A budapesti családi házak nagyrészének több 10 éve volt utoljára felújítva a tetőszerkezete. A teljes tető (tetőlécek, tetőcserepek, ácsmunka stb) felújítása esetén az elvégzett munkára akár 25 év garanciát is vállalunk. Egy komoly tetőjavítási munkát csak egyszer kell megcsinálni, de az legyen tökéletes.


5 fontos tényező a tetőfedő kiválasztásakor:

  • A jó tetőfedő munkáira teljeskörű garanciát vállal hosszútávon is.
  • Széleskörű referenciával rendelekezik.
  • Teljes és érthető árajánlatot ad, nincsenek kisbetűs pluszköltségek.
  • Tetőfedési munkáíra előleget nem kér.
  • Folyamatosan fejlődik, munkáit határidőre elvégzi, és minőségi munkát ad ki a kezéből.

Ezek azok a pontok amikre különösen odafigyelünk, mert mi nem engedhetünk meg magunknak csalódott ügyfeleket. Ha figyelünk ezekre a dolgokra tetőfedésünk kivitelezőjénél, sok problémától és fölösleges költségtől kímélhetjük meg magunkat.