Balogh Zoltán tetőfedő mester honlapja.  

Beázás elhárítás, tetőfedési és tetőjavítási munkák
Sürgős szigetelésre van szüksége?
Kérjen árajánlatot, vagy hívjon,
és mi azonnal rendelkezésére állunk!
Tel: 0670/621-38-03
Szigetelési munkák Cégünről Referenciáink Szolgáltatásaink Galéria Elérhetőségeink

Tetőjavítási és szigetelési munkák Budapesten garanciával.

Lapostetők szigetelése 25 év garanciával!

Lapostető szigetelés Több mint 30 éve foglalkozunk lapostető szigeteléssel. Modifikált hegeszthető nehézlemezzel végezzük a vízszigetelést. Rendkivül lényeges a páraelvezető réteg létrehozása. Ha a páraelvezető réteg nincs beépitve, a pára nem tud távozni, felpúposodik a tető és előbb-utóbb elreped a szigetelés. Emiatt van a leggyakoribb beázás. Az ilyen típusú vízszigeteléssel (bitumenes nehézlemezzel) készült tetőfedés évtizedeken keresztül tökéletesen fog szigetelni. Attikafalaknál, kéményeknél teknőszigetelés tökéletesen végezhető. Könnyú 4,5 kg/m2, minimális hang és hőszigetelést is biztosit, tökéletesen egybehegeszthető a másik ugyanilyen anyaggal. 7 illetve 10 cm átlapolással teljesen egybe lehet hozni vele a tetőt (általában lapostető).

Vízes falak... Talajvíz... Szigetelésre van szüksége?

Szigetelés és tetőfedés Talajvíz elleni szigetelés, régi, vizes falú, salétromos családi házak szigetelése oldalirányú vizesedés megszüntetése. Cégünk mindenfajata szigetelési munkához rendelkezik megfelelő szakértelemmel, és erre garanciát is adunk. A régen épült házak nagyrészénél nincs, vagy nem megfelelő a falban lévő kátránypapír szigetelés. Emiatt a falak megszívják magukat vízzel, aminek a következménye a repedezés, pergő vakolat, magas fűtési költség és az egészségre is káros. Nagyon fontos a szakszerű szigetelés, hogy ezeket a problémákat gondosan kiküszöböljük.

A nagyobb tetőfedési és szigetelési munkáknál akár 25 év garanciát is vállalunk, valamint a munka befejezte után Önnek csak akkor kell fizetnie, ha az első esős nap után a probléma megszünt.

Falszigetelés és tetőszigetelés:

Az utóbbi időkben egyre többen keresnek minket magas vízállás, vagy a sok csapadék miatt bekövetkezett károk miatt. A vizes, ázó falak kiszárítását és szigetelését a lehető leghamarabb el kell végezni, mert nemcsak az épület kerül veszélybe, az egészségünkre is káros hatással lehet. A rengeteg csapadék, vagy a talajvíz miatt bekövetkezett károk javításához szükséges szigetelőanyagokat jelentős kedvezménnyel tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. szigetelés Szigetelési munkáinkat Budapesten és környékén végezzük. Az elvégzett munkáinkra hosszútávú garanciát adunk. Budapesten belül díjtalan kiszállással. Akár 30% -os engedménnyel tudjuk beszerezni a tetőfedéshez, szigeteléshez szükséges anyagokat, azon belül is főleg a cserepeket és hőszigetelő anyagokat. Az ilyen jellegű munkáknál általában helyszíni felmérés szükséges, ezért e-mailben csak hozzávetőleges ajánlatot tudunk adni. Szolgáltatásainkat megfizethető árakon nyújtjuk ügyfeleinknek, érdeklődjön bármelyik elérhetőségünkön. A tetőfedési és szigetelési munkák mellett, külön lakásfelújítási csoporttal is rendelkezünk.

Hőszigetelés és utólagos szigetelés:

A házban a meleg megtartása végett elengedhetetlen a megfelelő hőszigetelés. A hőszigetelés fontos szerepet játszik a fűtési költségekben is. A szigetelés kiterjed az összes nyílászáró, ablakok, ajtók szigetelésére is. A tetőszigetelés esetében, a vízelvezetés megoldása után a meleg megtartása a következő feladat. Erre külön megvannak az egyéni tetőfedési technológiák, melyeket a gyártók által előírt módon végzünk. A régi építésű házakban utólagos szigetelést is végzünk. Kedvezményesen tudjuk biztosítani a legkorszerűbb szigetelő anyagokat, ezáltal az egész felújítási munkát a legkedvezőbb árakon tudjuk nyújtani. Gyapottal készített hőszigetelés Szigetelési munkáinkat Budapesten és környékén végezzük. Az elvégzett munkáinkra hosszútávú garanciát adunk. Budapesten belül díjtalan kiszállással.

Számtalan referenciával rendelkezünk, nem csak magyarországi, hanem külföldi, főként svédországi munkákkal a hátunk mögött. Csapatunk több fajta szakemberből áll, az alpinista munkákra, szigetelésekre, bádogozásokra és további tetőfedő és szigetelő munkákra is rendelkezünk megfelelő szakemberekkel.